parallax background

WIJ MAKEN TEXTIEL WASSEN GEMAKKELIJK

De REVOLUTION-LAUNDRY is een uniek, compact, zelfbediening, outdoor wasmachine-concept.

Een REVOLUTION-LAUNDRY lijkt op een luxe ‘bushokje’ en bestaat uit geïntegreerde professionele wasmachines en drogers met een grote capaciteit, een automatisch doseersysteem voor wasmiddel en wasverzachter, een betaalsysteem en een handige overkapping. Eenvoudig in gebruik, een kind kan er de was doen.

Dit premium product wordt Plug-and-Play geleverd en is beschikbaar voor verkoop en exploitatie. Bent u op zoek naar een goede investering met een snelle ROI of naar een uitbreiding van uw service waarmee u extra inkomsten gaat genereren, daar zijn onze Revolution Laundry-kiosken speciaal voor gemaakt.

De Revolution serie is compleet en opgebouwd uit betrouwbare apparatuur welke modulair samen te stellen is. Er is een ‘binnen’ en buitenoplossing voor elke locatie, ongeacht de ‘footprint’. Met ons REVOLUTION-LAUNDRY concept bieden wij een unieke service aan van hoge kwaliteit voor de eindgebruiker, uw en onze consument. Deze unieke service levert nieuwe klanten op en zorgt er bovendien voor dat uw bestaande consument naar uw winkel(centrum) blijft komen en dat de tijd welke hij/zij in uw winkel doorbrengt, wordt vergroot! En dat zonder te investeren!

TOONAANGEVEND NETWERK VAN TEXTIELWASSERETTES

Het Revolution-Laundry concept werd in 2012 gelanceerd als de ‘laundry-division’ (wasdivisie) van de KIS/Photo-me Group. Dit concept werd het eerste en enige Plug-and-Play concept voor massaproductie. Met meer dan 5.000 geïnstalleerde wasserettes is Revolution Laundry nu de grootste zelfbedieningswasserette-leverancier in Europa en een van de wereldmarktleiders.

De meeste Revolutions vindt u op een parkeerterrein van een supermarkt, winkelcentrum, tankstation, carwash of camping ...

Dankzij ons Revolution textielwasserette concept word jij binnenkort een ‘entrepreneur’ en ontwikkel je een business, beter dan een franchiser.

parallax background

Deze klanten gingen u voor

KWALITEIT EN PRESTATIE

Wij bedenken, ontwerpen, produceren en verbeteren de Revolution serie bij KIS (France), het technisch centrum van de Photo-Me Group.

Een toegewijd Revolution Laundry-team van experts, ingenieurs, monteurs en softwarespecialisten werkt met de hoogste verwachtingen om ons unieke turnkey-concept verder te optimaliseren en de manier waarop mensen de was doen, te veranderen.

WAT MAAKT DE REVOLUTION ANDERS DAN ANDERE LAUNDRY OPLOSSINGEN?

Wasmachines en drogers met een grote capaciteit en snelle programma's,

Biedt weerstand tegen de zwaarste omstandigheden, waaronder vandalisme,

24/7 OPEN,

Gemakkelijk bereikbaar en parkeren,

Ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

MILIEUVRIENDELIJK CONCEPT

Led verlichting
Automatische lichtgevoelige verlichting, verbruikt hierdoor minder energie dan standaard verlichting.

Boiler
De boiler verwarmt het water alleen wanneer de droger niet in werking is.

Wasmiddel en wasverzachter
Het ingebouwde wasmiddel- en wasverzachtersysteem zorgt voor de ideale hoeveelheid voor elk wasprogramma en vermindert verspilling.
Het sterk geconcentreerde wasmiddel is vrij van fosfaten, kleurstoffen en conserveermiddelen en voldoet aan de Franse ECOCERT-certificering.

Gemiddeld verbruik elektra
De Revolution Compact vereist slechts 16KW (vergeleken met 30KW voor een klassieke interne wasserette).

ONTDEK DE REVOLUTION

Hoe werkt een Revolution textielwasserette? Start de video en ontdek snel hoe u eenvoudig een Revolution werkt.

WILT U MEER WETEN OVER DIT NIEUWE PRODUCT EN DE KANSEN?

Revolution App
Revolution Laundry