DIRECT KLAAR EN INNOVATIE MAKEN DEEL UIT VAN HET KIS DNA

Photo-Me® International plc., gevestigd in de buurt van Londen, staat bekend om haar expertise in selfservice automaten (vending). De Photo-Me® Group is wereldmarktleider in fotocabines met meer dan 28.000 ‘pasfotohokjes’ ter wereld.
parallax background

KIS (Grenoble, Fr) is het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van de Photo-Me® Group. KIS is uitgegroeid tot een van de wereldleiders op het gebied van ontwerp, productie en distributie van professionele fotografische printapparatuur. KIS werkt voortdurend aan innovatieve B2B oplossingen waar behoefte aan is om het leven zo mogelijk nog gemakkelijker te maken.

Photo-Me® en KIS hebben inmiddels een breed scala aan vendingautomaten in het assortiment, waaronder de bekende pasfotostudio’s op de stations (‘fotohokjes’), kiosken voor het afdrukken van uw digitale foto's, kinderspeelautomaten (Kiddie Rides, bijv. Palomino, Minions, ANWB Wegenwacht), professionele fruitsapcentrifuges en de Revolution-Laundry textielwasserettes.

R&D EN LOCATIES

Onze R&D activiteiten vinden voornamelijk plaats vanuit Echirolles (voorstad van Grenoble) in Frankrijk. Wist u trouwens dat Grenoble behoort tot een van de toonaangevende regio’s op het gebied van de zgn. ‘kennisindustrie’ en dat het in 2015 op plek 4 stond van de Europese regio’s in aantal geregistreerde patenten? KIS ligt in het hart van deze kennis- en innovatieregio. Daarnaast hebben we ook ondersteunende kantoren in Shanghai (China), Hanoi (Vietnam), Tokio (Japan) en Lissabon (Portugal).
Ons Franse R&D centrum beslaat 15.000m² en beschikt met ca. 100 medewerkers over de strategische expertise welke nodig is om machines te ontwerpen die verdeeld worden door de Photo-Me® Group en ook andere partners.
Van elektronica tot kwaliteitsmanagementsysteem, van softwareontwerp tot mechanica en betalingssystemen, onze KIS-teams ontwerpen en produceren al onze nieuwe machines van begin tot het eind.

EXPERT IN SELFSERVICE OUTDOOR TEXTIELWASCONCEPTEN

In 2012 ontwikkelde KIS een premium textielwasmachineconcept, de REVOLUTION- LAUNDRY. Dit unieke en professionele selfservice wasmachineconcept krijgt er elke dag nog enthousiaste klanten bij en we behoren nu al tot de wereldleiders op het gebied van zelfbedieningswasserettes met een ‘installed base’ van bijna 5.000 units..

Hier vindt u ze: https://www.revolution-laundry.nl/onze-locaties/

Ze vertrouwen ons

CARRIÈRE: BEGIN HIER MAAR

Stel jezelf voor, en we nemen contact op als er een baan is die goed lijkt te passen!

Revolution App
Revolution Laundry