1Wie is Revolution-Laundry?
Revolution-Laundry is de was afdeling van ME Group Netherlands. ME-Group is opgericht in 1962 en is gevestigd nabij Londen. ME-Group is bekend om haar zelfbedieningsautomaten (vending automaten), zoals de bekende fotohokjes op het station. Voor meer informatie: klik op ‘De Groep’.
2Ik heb thuis al een wasmachine, waarom zou ik Revolution Laundry gebruiken?
Zelfs als u thuis een wasmachine heeft, bieden onze Revolution-wasmachines u professionele prestaties die geen enkele huishoud wasmachine of droger kan bereiken. Zo was je bijvoorbeeld de inhoud van 3 volle koffers in onze 18kg tot 20kg machine in 30 minuten. Een was- of droogbeurt duurt gemiddeld 30 minuten, ongeacht de hoeveelheid of de grootte van de machine.
3Wat zijn de openingstijden?
Nagenoeg al onze locaties zijn 24/7 geopend. Kom dus vooral een keer bij ons langs!
4Kan ik mijn auto in de buurt van een Revolution Laundry parkeren?
Ja, eigenlijk kan dat altijd. De meeste wasserettes bevinden zich op of in de buurt van een parkeerplaats.
5Waar vind ik de dichtstbijzijnde Revolution textielwasserette?
Je kunt de locaties vinden via de pagina:"Onze Locaties".
https://www.revolution-laundry.nl/onze-locaties/
In Europa hebben we inmiddels 5.000 locaties. We wensen u veel wasplezier toe.
6Moet ik mijn eigen wasmiddel meenemen?
Nee. De prijs van een wasbeurt is inclusief wasmiddel. Er wordt tijdens het wassen automatisch hoogwaardige, professionele en hypoallergene neutrale zeep toegevoegd. Ons wasmiddel zorgt voor het best mogelijke resultaat en beschermt tegelijkertijd uw stoffen.
7Hoelang duurt wassen en drogen?
Een gemiddelde wasbeurt duurt ongeveer 30 minuten, ongeacht de grootte van de machine. Drogen duurt kan al vanaf 15 minuten.
8Welke betalingsmethoden zijn er?
U kunt afhankelijk van de locatie betalen met contant geld, met bankkaart/creditcard en zelfs met mobiele betaalmiddelen (contactloos, Apple Pay bijv.).
9Hoeveel kost het wassen en drogen?
Het wassen kost € 5 voor 8-9 kg en € 10 voor 18-20 kg. Het drogen kost € 3 per 15 minuten. Let op: Prijzen fluctueren, evenals onze lasten. Het kan zijn dat de prijs niet hetzelfde is als hierboven vermeldt. Wij doen ons best om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden.
10Gaat de machine op slot tijdens het wassen?
Tijdens het wasprogramma kan de deur niet worden geopend. U krijgt een SMS als deze klaar is. Voor de droger is het goed om in de buurt te blijven zodat u uw was regelmatig kunt controleren. Heeft u de deur van de droger tussentijds geopend en is de was (nog) niet droog? Druk dan op START en de droger maakt het programma af.
11Hoe bereik ik de klantenservice?
Op elke REVOLUTION-LAUNDRY zit een sticker met ons telefoonnummer (24 uur bereikbaar) en een emailadres om contact op te nemen. Op onze website kunt u het contactformulier gebruiken en de locatie aangeven waar u een probleem had. U kunt in veel gevallen ook met uw vraag terecht op de locatie zelf.
12Kan ik een Revolution Laundry kopen?
Ja, dat kan. Wanneer u interesse heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Wij zijn ook in staat om een Revolution Laundry op maat te maken. Mocht u hier interesse in hebben dan horen wij dit graag.
Revolution App
Revolution Laundry