1Wie is Revolution-Laundry?
Revolution-Laundry is de wasserijafdeling van de KIS / Photo-Me Group. Photo-Me is opgericht in 1962 en is gevestigd nabij Londen. Photo-Me is bekend om haar zelfbedieningsautomaten (vending automaten), zoals de bekende fotohokjes op het station. Voor meer informatie: klik op ‘De Groep’.
2Ik heb thuis al een wasmachine, waarom zou ik jullie Revolution gebruiken?
Zelfs als u thuis een wasmachine heeft, bieden onze Revolution-wasmachines u professionele prestaties die geen enkele huishoud wasmachine of droger kan bereiken. Een was- of droogbeurt duurt gemiddeld 30 minuten, ongeacht de hoeveelheid of de grootte van de machine, met uitzonderlijke prestaties. Zo was je bijv. de inhoud van 3 volle koffers in onze 18kg machine in 30 minuten. Can your machine beat this?
3Waar vind ik de dichtstbijzijnde Revolution textielwasserette?
Je kunt de locaties op verschillende manieren vinden.
Zoek een wasserette in Nederland met www.revolution-laundry.nl of via www.prontophot.nl
Klik op: www.revolution-laundry.com/our-locations/
Download de REVOLUTION App (under construction op dit moment)
In Europa hebben we inmiddels 5.000 locaties. We wensen u veel wasplezier toe.
4Hoe kan ik betalen?
U kunt afhankelijk van de locatie betalen met contant geld, met bankkaart/creditcard en zelfs met mobiele betaalmiddelen (contactloos, Apple Pay bijv.). U wilt een kassabon met BTW, print dan uw ticket uit. U kunt de kassabon ook per e-mail ontvangen.
5Hoe lang duurt een wasbeurt?
Een gemiddelde wasbeurt duurt ongeveer 30 minuten, ongeacht de grootte van de machine. Drogen duurt per keer ca. 15 minuten.
6Geen REVOLUTION textielwasserette bij u in de buurt en u heeft een tip?
Mocht er bij u in de buurt (nog) geen REVOLUTION textielwasserette te vinden zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier en laat ons weten waar het misschien mogelijk is er een te plaatsen.
7Hoe lang duurt het ‘drogen’?
Afhankelijk van de stof en de hoeveelheid was, ligt de gemiddelde droogtijd tussen de 15 en 45 minuten. Aarzel niet om onze ‘wastips’ te raadplegen om een ​​echte wasexpert te worden.
8Moet ik mijn eigen wasmiddel meenemen?
Neen, dat is niet nodig. De prijs van een wasbeurt is inclusief wasmiddel. Er wordt tijdens het wassen automatisch hoogwaardige, professionele en hypoallergene neutrale zeep toegevoegd. Ons wasmiddel zorgt voor het best mogelijke resultaat en beschermt tegelijkertijd uw stoffen.
9Welk wasmiddel wordt er gebruikt?
We werken samen met een van de wereldleiders op het gebied van professionele wasmiddelen.
10Mag ik mijn eigen wasmiddel meenemen?
We raden u af om uw eigen wasmiddel mee te nemen, omdat het automatisch toevoegen van ons wasmiddel niet uitgeschakeld kan worden. In dat geval kan een teveel aan wasmiddel het wasresultaat beïnvloeden en mogelijk uw kleding beschadigen.
11Er deed zich een probleem voor. Hoe kan ik reageren?
Op elke REVOLUTION-LAUNDRY zit een sticker met ons telefoonnummer (24 uur bereikbaar) en een emailadres om contact op te nemen. Op onze website kunt u het contactformulier gebruiken en de locatie aangeven waar u een probleem had. U kunt in veel gevallen ook met uw vraag terecht op de locatie zelf.
12Ik verlaat de locatie, kan mijn wasgoed gestolen worden?
Tijdens het wasprogramma kan de deur niet worden geopend. Noteer voor uzelf het tijdstip waarop uw was klaar is (zie schermpje bij uw machine). Voor de droger is het goed om in de buurt te blijven zodat u uw was regelmatig kunt controleren. Heeft u de deur van de droger tussentijds geopend geopend en is de was (nog) niet droog? Druk dan op START en de droger maakt het programma af. Het drogen gaat snel.
13Kan ik 's nachts wassen?
Ja. De meeste van onze locaties zijn 24/7 bereikbaar. Houd wel rekening met de buren: houd daarom de deuren van uw auto gesloten, zet de radio uit en praat zacht.
14Kan ik mijn auto in de buurt van de REVOLUTION parkeren?
Ja, eigenlijk kan dat altijd. De meeste van onze wasserettes bevinden zich op of in de buurt van een parkeerplaats, daardoor kunt u op slechts enkele meters van uw REVOLUTION-LAUNDRY parkeren.
15Hoeveel kost het wassen en drogen? Voor hoeveel wasgoed?
Het wassen kost € 4 voor 8 kg en € 8 voor 18 kg. Het drogen kost € 2 per 15 minuten (18 kg.). Optioneel kunt u wasverzachter toevoegen. Dit kost € 1 (voor 8 kg.) en € 2 (voor 18 kg.) extra.
16Kan ik een REVOLUTION-LAUNDRY kopen?
Ja, dat kan. Wanneer u interesse heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website.
17Maken wij de REVOLUTION-LAUNDRY zelf?
De REVOLUTION-LAUNDRY kiosk hebben we zelf ontworpen en geproduceerd. Daarnaast werken we samen met de 2 belangrijkste producenten van professionele wasmachines en drogers. Wij hebben hiervoor gekozen om een hoge kwaliteit en topprestaties te kunnen garanderen.
18Waarom is er op de meeste locaties maar één droger voor twee wasmachines?
Voor deze samenstelling is gekozen om u alle service te kunnen bieden op een zo beperkt mogelijke ruimte, wassen en drogen op slechts 1 parkeerplek. Er wordt op dit moment gewerkt aan een REVOLUTION met 2 wasmachines en 2 drogers in 1. Daarnaast is er een ‘gestapelde’ versie beschikbaar. Wanneer u denkt dat er een tekort is aan capaciteit van de droger, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
19Kan ik een ‘customized’ REVOLUTION-LAUNDRY krijgen?
Ja, die maken we soms. Wanneer u interesse heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website.
Revolution App
Revolution Laundry