KLAAR OM EEN ‘REVOLUTION’ TE ONTKETENEN?

Waar uw locatie zich ook bevindt en of u nu een Revolution wilt kopen of in exploitatie op uw locatie wil plaatsen, wij bieden u de oplossing.
U vindt de Photo-Me Group in meer dan 18 landen ter wereld en we breiden onze footprint elke dag uit.

Investeer nu in een Revolution!
parallax background

ONZE BUSINESSMODELLEN

 

Het REVOLUTION textielwasmachineconcept richt zich niet alleen op de selfservice was- segmenten, maar ontwikkelt ook permanent nieuwe concepten. Wij gaan voor lage installatiekosten en voor een snelle en eenvoudige installatie.

De sleutel tot winstgevendheid zit ‘m o.a. in het feit om een goed renderende investering snel te kunnen kopiëren om deze daarna in dezelfde vorm verder uit te rollen. Onze Revolution-Laundry heeft zich inmiddels als zeer betrouwbaar bewezen zowel voor u als investeerder als voor al onze consumenten.

Word investeerder / exploitant

Wanneer u een locatie heeft of u wilt wasmachines in winkels plaatsen, dan kunt u de Revolution textielwasserettes ook KOPEN en de zaak verder inrichten zoals u wilt. Uw bedrijf zal een prima EBITDA genereren, met een snelle terugverdientijd en ze zal direct contante inkomsten opleveren.

Het EXPLOITATIE concept (operation) is eigenlijk de kernactiviteit van de Photo-Me Group.

Bij interesse wordt er samen met onze verkopers een locatieonderzoek gedaan. Wanneer daaruit blijkt dat de locatie voldoet aan een aantal belangrijke voorwaarden, kan een samenwerkingsovereenkomst worden afgesloten.

Aan welke voorwaarden dient een goede locatie te voldoen? Er dient veel ‘traffic’ te zijn, veel klantbewegingen. De Revolution-Laundry dient op een voor het publiek goed zichtbare locatie te komen staan. Liefst in een stad en/of midden in een woonwijk aan een drukke doorgaande weg. Belangrijkste is echter dat de ondernemer en zijn medewerkers enthousiast zijn over het concept en dat zij net als wij blij zijn met een textielwasserette op hun locatie.

Wat zijn goede locaties voor het plaatsen van een Revolution-Laundry textielwasserette? Bij winkelcentra, supermarkten, tankstations, bouwmarkten, camperplaatsen, transferia, Multi-sportclubs etc. Een van de exploitatievarianten is dat wij de Revolution in bruikleen op uw locatie plaatsen, wij verzorgen onderhoud, service en de volledige financiële administratie en u als locatiegever ontvangt een aantrekkelijke vergoeding over de omzet om o.a. de kosten voor elektra en water te dekken.

Investeer nu in een revolutie!
parallax background

ONZE PRODUCTEN

Plug & Play producten

Met de REVOLUTION-LAUNDRY bieden we een breed scala aan wasapparatuur aan met altijd hetzelfde idee erachter: we willen het u en uw klant eenvoudig maken. Het kost relatief weinig tijd en geld om met het concept te kunnen starten. De installatie van een Revolution textielwasserette is eenvoudig en veroorzaakt weinig overlast. Binnen 1 dagdeel kan de Revolution geplaatst en geïnstalleerd worden. U kunt dan direct wassen en drogen.

Waar exact plaatst u onze wasmachines en drogers?

Al onze wasmachines zijn ‘zacht’ afgemonteerd (zwevend gemonteerd) en behoeven derhalve niet op een betonnen vloer te worden vastgeschroefd.

Wat hebben we wel nodig? De gebruikelijke nutsvoorzieningen: t.w. water, stroom en afvoer en een vlakke vloer die het gewicht kan dragen. Hierdoor kan onze apparatuur zowel in een kelder als op een etage/verdieping geplaatst worden, zowel binnen als buiten.

parallax background

OUTDOOR OPLOSSINGEN

De Compact serie

De COMPACT serie is opgebouwd uit volledig geïntegreerde, zeer gebruiksvriendelijke wasmachines en drogers. De COMPACT textielwasserettes serie is geschikt om in de buitenlucht te plaatsen, zelfs bij de meest barre weersomstandigheden.

Aan welke locaties denken we dan? Aan parkeerplaatsen van winkelcentra en winkels, tankstations, carwash, camperparkeerplaatsen etc.

De afmetingen van de COMPACT serie varieert van 3 m² voor de Compact S met een 13 kg wasmachine en een 18 kg droger tot 10 m² voor de Revolution Compact (wasmachine 8 en 18 kg en droger 18 kg).

De Revolution Compact is aan de achterzijde voorzien van een afgesloten technische ruimte om onderhoud en service uit te voeren. Deze kan tevens dienen als opslagruimte voor wasmiddel en wasverzachter. U betaalt contactloos (cashless), via Apple Pay en op sommige locaties nog contant.

Met de Revolution Compact serie wast u niet alleen de dagelijkse was maar vooral ook de was die u in uw eigen huishoud-wasmachine door de grootte niet of moeilijk kunt wassen (dekbedden, hoofdkussens, slaapzakken, teamkleding, bedrijfskleding etc.).

Wij werken met professionele wasmachines en drogers van gerenommeerde producenten met een hoge capaciteit en snelle wasprogramma’s. De kwaliteit is verbluffend en een kind kan de was doen, zo eenvoudig is het.

U kunt 24/24 u en 7/7 dagen gebruik maken van onze machines. Tijdens het wassen blijft de deur van de wasmachine gesloten en is niet te openen. De Revolution Compact is vandalismebestendig en wordt op afstand door ons gemonitord (telemetrie).

Vaak vindt u de textielwasserettes op locaties waar u eenvoudig kunt parkeren. Onze machines zijn uiterst gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperkte(re) mobiliteit.

Door efficiënt energiebeheer heeft de standaard Revolution Compact slechts 16 kW nodig. Ze werken elektrisch (op aanvraag kunnen zgn. ‘gasdrogers’ worden geleverd).

Download Revolution Compact Brochure

Revolution Compact

De Revolution Compact is ons paradepaardje welke je in heel Europa tegenkomt. Op de meeste van de 5.000 locaties vind je de Revolution Compact, direct ook de meest verkochte waskiosk ter wereld. De Revolution Compact is opgebouwd uit 2 wasmachines van 8 kg en 18 kg en een droger van 18 kg. Inmiddels ook voorzien van een wasverzachter unit waarmee je optioneel heerlijk ruikende wasverzachter aan de was kunt toevoegen.

Al onze textielwasserettes zijn eenvoudig te bedienen. Gebruiksgemak staat hoog in ons vaandel. U moet direct begrijpen ‘hoe’ onze machine werkt. Daar zijn we beiden bij gebaat. In een paar stappen draait uw was en zelf(s) zeep meenemen is niet nodig. Deze wordt automatisch en gratis aan de was toegevoegd. Wij maken hierbij gebruik van neutrale en hypoallergene zeep welke biologisch afbreekbaar is. U betaalt bij de betaalunit aan de rechterzijde van de kiosk. U betaalt contactloos met uw bankkaart (houd deze vóór de unit…piep), via uw mobiele telefoon (bijv. Apple Pay) en in sommige gevallen nog contant.

Revolution Compact S

De Revolution Compact S heeft alle kenmerken van de Revolution Compact-serie maar dan met een kleinere footprint. Op slechts 3m² plaatsen we een 13 kg wasmachine + een 18 kg droger. Dit kleinere model is uitermate geschikt voor locaties als campings, zorginstellingen, hotels, restaurants etc. Maar ook als uitbreiding voor een al eerder geplaatste Revolution Compact (om drukte op te vangen).

Revolution Compact X

Dit is ons nieuwste model in de Revolution Compact serie. Een totaal wasmachineconcept op een kleine footprint. Door toevoeging van deze machines krijg je direct extra capaciteit en kunt u de inkomsten bijna verdubbelen.

Revolution Compact and One

U heeft al een Revolution Compact? En u wilt extra droogcapaciteit? Geen probleem. Dan is de Revolution Compact and One de oplossing. Met de Revolution Compact and One sluit u direct een extra droger van 18 kg aan op uw bestaande kiosk.

Revolution Compact Box

Natuurlijk hebben we ook een zgn. ‘afgesloten’ Revolution wasserette in ons assortiment. Dit wordt uw eigen winkel met wasmachines en drogers die prachtig binnen staan. Overdekt in een licht en open design. Veel glas, meer comfort, met zitgelegenheid en ’s nachts elektronisch afsluitbaar.

Met een vloeroppervlak van 14m² krijgt u een echte ‘laundrette’ (wasserette) welke de sfeer van de Revolution serie uitademt. De Compact Box is eenvoudig en snel te plaatsen, te installeren en te bedienen!

De Revolution Compact Box biedt de volgende extra functies in vergelijking met Revolution Compact:

  • Deur met magnetische locker (optioneel RFID-deurcommando),
  • Optioneel: airco en zonnepanelen
  • Optioneel: zitgelegenheid en/of klaptafel (voor het vouwen van uw wasgoed)

REVOLUTION CONTAINER SERIE

Stel je een 20 ft. zeecontainer voor met daarin een prachtige textielwasserette (gevuld met wasmachines en drogers). Dat is de Revolution Container.

De Revolution Container bevat 4 wasmachines en 2 drogers + een betaalsysteem, verlichting en is voorzien van airco.

Gemakkelijk te (ver)plaatsen op elke locatie die u maar wilt. De Container is te voorzien van zonnepanelen om energie op te wekken voor de verlichting en de airco.

U bent eigenaar van een groter complex of campus en u heeft de ruimte? Dan is de Revolution Container de oplossing voor u.

Download Revolution Container Brochure
parallax background

INDOOR OPLOSSINGEN

Combi-Was-Droger

Met de Revolution Twin S en Twin X hebben we de eerste twee modellen in de Revolution serie die speciaal zijn ontworpen voor gebruik ‘binnenshuis’. De Twin S en Twin X hebben een wasmachine en een droger van resp. 9 kg (S) en 12 kg (X).

Ons R&D team heeft alles uit de kast gehaald om 2 uitstekende producten met ongekende prestaties te bundelen. De Twin S en X brengen hiermee wassen binnenshuis op een ander niveau inclusief een aantal nieuwe functies.

Beide Twin’s kunnen permanent of tijdelijk worden geplaatst. Eigenlijk zijn ze geschikt voor elke binnen-locatie, hoe klein ook. En ook geen complexe installatie eisen of ventilatie. Water, elektra en afvoer en u kunt aan de slag! Met de Twin’s krijg je de beste kwaliteit waskiosk voor de meeste krappe ruimtes. De machines hebben een grote capaciteit, snelle wasprogramma’s en leveren topprestaties.

De Revolution Twin’s zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk betalingssystemen. Ze maken gebruik van ECO-vriendelijk, neutraal en hypoallergeen wasmiddel en optioneel wasverzachter. Ons wasmiddel is in veel gevallen ook geschikt voor mensen met een allergie. De reacties die we krijgen op onze wasverzachter zijn geweldig (‘ruikt zo lekker’).

Met een product dat gemakkelijk te verplaatsen is en een hoge ROI oplevert, bent u in staat om uw aanbod snel uit te breiden en aan te passen aan de vraag.

Geïnteresseerd in de Twin Range? Neem dan hier contact met ons op.

Investeer nu in een revolutie!

Revolution Twin S

Revolution Twin S is het instapmodel met een 9 kilo wasmachine en droger. De Twin S kan heel gemakkelijk op bijna elke binnen locatie worden geplaatst, zelfs zonder luchtafvoer.

Heb je weinig ruimte, dan heb je met deze wasmachine en droger de beste in zijn klasse. Wast en droogt geweldig en heeft snelle wasprogramma’s. Geen rompslomp, juist een extra service voor de klanten die er bovendien voor zorgt dat ze langer in uw winkel vertoeven. U ‘bindt’ met deze service uw bestaande Revolution klant en krijgt er ook nog nieuwe klanten bij.

Download de Revolution Twin S-brochure

Revolution Twin X

U heeft meer ruimte en wil wat extra capaciteit? Dan is de Revolution Twin X voor u gemaakt.

Met Revolution Twin X krijgt u een wasmachine en droger van 12 kilo. Ook al is dit model iets groter dan onze Twin S, de Revolution Twin X kan vaak ook nog heel gemakkelijk op een binnen locatie worden geplaatst, en ook weer zonder luchtafvoer.

Met deze extra capaciteit bent u klaar om kussens, dekbedden en nog veel meer was van uw klanten te verwelkomen. Nogmaals, u krijgt er een unieke wasservice bij die bijdraagt aan klantenbinding en die er ook nog eens voor zorgt dat de tijd, die een klant in uw winkel doorbrengt, toeneemt. Wie zit daar nu niet op te wachten?!

Investeer nu in een Revolution!

Revolution Twin Box

U wilt uw eigen ruimte inrichten met onze Revolution Twin-producten? Dat kan altijd. Wij kunnen u op aanvraag de volledig afgestelde apparatuur leveren. Direct klaar voor transport en bij aankomst: direct klaar voor gebruik!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Laat uw droom uitkomen en informeer naar ons prachtige concurrerende en eenmalige prijsvoorstel.

Investeer nu in een Revolution!

STAP NU IN DE REVOLUTION

Hoe werkt een Revolution textielwasserette eigenlijk? Start de video en ontdek hoe u gemakkelijk en snel u onze Revolution textielwasserettes kunt gebruiken.

parallax background

MANAGING YOUR BUSINESS

Telemetrie

Wij maken bij de Revolution gebruik van telemetrie, waarmee je op afstand alle activiteiten kunt volgen. Je kunt zien of de machines gebruikt worden, je kunt evt. problemen detecteren en soms zelf op afstand oplossen.

Management App

Meten is weten. Hiervoor is een management app beschikbaar waarmee u inzicht krijgt in uw machines. Met behulp van de app kunt u sturing geven om zo de winstgevendheid van u bedrijf naar een nieuw niveau te tillen. U weet bijv. hoe vaak de machines gebruikt worden, wat de piektijden zijn en welke machines het meest gebruikt worden. U krijgt hiermee een volledig CRM pakket.

Met dit Customer Relationship Management System (CRM) kunt u als eigenaar de samenwerking met uw bestaande klanten verbeteren, nieuwe klanten werven, verloren klanten terugwinnen en klantanalyses maken om meer inkomsten te genereren.

U maakt campagnes via sms, e-mail of in-app-berichten om de ‘prestaties’ van klanten te verbeteren. Met dit CRM systeem helpen wij u om uw bedrijf te laten groeien en uw omzet te verhogen.

parallax background

WAAR TE KOOP?

U wilt investeerder / exploitant worden?

Zoek de dichtstbijzijnde contactpersoon.

Investeer nu in een Revolution

U wilt een Revolution in uw (winkel)pand?

Zoek hier de dichtstbijzijnde contactpersoon.

Plaats nu een Revolution in uw pand! Word een concessieverlener.
parallax background

LOGISTIEK

Al onze producten zijn geschikt om over de hele wereld te worden verscheept. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste en meest efficiënte oplossing om de verzending snel en tegen de laagst mogelijke kosten te realiseren.

Er is geen plek op de wereld die we niet kunnen bereiken. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te krijgen over onze logistieke mogelijkheden.

Neem contact met ons op!
parallax background

LAATST GEREALISEERDE PLAATSING

Wij feliciteren onze collega’s van Photo-Me Polen voor de installatie van hun allereerste Revolution Laundry bij Kaufland Polska 01-374 Warszawa!

parallax background

ONZE PARTNERS

We willen u de best mogelijke en meest betrouwbare apparatuur leveren en werken daarom samen met de 2 wereldleiders op het gebied van professionele en commerciële wasmachines en drogers. Zij bieden ons Revolution-apparatuur welke is gebouwd op onze specificaties. Daarnaast werken we nauw samen met hun R&D- en productieafdeling om u de beste betrouwbaarheid en prestaties te bieden.

Met de Revolution willen we hoge prestatie combineren met milieuvriendelijkheid. Om dit te bereiken gebruiken we milieuvriendelijke wasmiddelen. We hebben daarom gekozen voor een sterk geconcentreerd, milieuvriendelijk wasmiddel dat fosfaatvrij, kleurvrij en vrij is van conserveringsmiddelen. Een wasmiddel voortgekomen door onze langdurige samenwerking met Christeyns. Dit wasmiddel en de wasverzachter zorgen voor een juiste dosering voor elke wasbeurt en voorkomen verspilling.

parallax background

BETAAL SYSTEEM

Als een van de marktleiders op het gebied van vending-apparatuur, hebben we veel ervaring waardoor we u een flexibele en perfecte oplossing voor het betaalsysteem kunnen bieden. Afhankelijk van het type machine en het land, kunnen we systemen bieden die munten en/of bankbiljetten, creditcards/prepaidkaarten of mobiele (telefoon)betalingen (contactloos) accepteren.
We werken samen met de beste leveranciers van deze betaalsystemen waaronder Ingenico, Verifone, Nayax, Castles en Worldine. Alles en alleen om u de meest passende betaaloplossing te bieden.

Revolution App
Revolution Laundry